Mihai Stepan Cazazian

46 de tineri talentați de la Erevan au plecat spre București

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

phpThumb.php


La inițiativa primarului din Erevan, Taron Margaryan, 46 de elevi  care au rezultate excelente în domeniile educației, culturii și sportului participă la tabăra studențească Erevan-București. Înainte de a pleca spre  București  tinerii au fost primiți de oficialități, la primăria Erevan, unde li s-a  urat  excursie plăcută.

În timpul taberei de șapte zile, elevii armeni vor participa la activități culturale și sportive alături de tineri români.
“Am ales copii supradotați care vorbesc excelent limba engleză și pot reprezenta cu cinste cultura armeană, valorile noastre naționale.  Elevii de la Erevan vor  participa la programe culturale și se vor familiariza, la rîndul lor cu cultura română.”, a spus șeful Departamentului de Educație din primăria  Erevan, Gayane Soghomonyan.

004.bux

Elevii au luat cu ei suveniruri simbolizînd Armenia și Arțahul.
Tabăra  tinerilor de la Erevan  este organizată în stațiunea Costinești, la malul Mării negre.
Acordul de a organiza această tabăra a fost semnat cu ocazia vizitei la Erevan a primarului general al Bucureștiului, Sorin Oprescu iar costurile sunt suportate de primăria București, transportul fiind asigurat de partea armeană.