Mihai Stepan Cazazian

COMUNICAT / Arhiepiscopia Bisericii Armene din România

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

            Cu nemărginită tristețe vă comunicăm vestea trecerii la Domnul a Înaltpreacuviosului Părinte  Arhimandrit Dr. Zareh Baronian, fost Vicar al Arhiepiscopiei Armene din România și paroh al Bisericii Armene din București.

        Cei care l-au cunoscut și apreciat îi pot prezenta un ultim omagiu la Catedrala Arhiepiscopală din București, în zilele de 17 și 18 aprilie, între orele 09:00-21:00, zile în care la ora 18:00 vor avea loc slujbe specifice înmormântării.

        Slujba înmormântării va fi oficiată miercuri, 19 aprilie, urmând a începe la ora 11:00 în Catedrala Arhiepiscopală și va continua la Cimitirul Armean din București, Șoseaua Pantelimon nr. 90, de către Preasfințitul Episcop Datev Hagopian împreună cu un sobor de preoți.

       Cei prezenți vor fi invitați apoi la agapa de pomenire, la Casa Centrală a Armatei.

Cartea de condoleanțe deschisă cu acest prilej se află la sala Mare a Muzeului “Casa Dudian”

        Dumnezeu să-l ierte!

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Bisericii Armene din România

2 Responses to COMUNICAT / Arhiepiscopia Bisericii Armene din România

  1. Dan Mihailescu April 14, 2017 at 7:27 pm

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, cred ca aceasta veste a adus in sufletul multor crestini multa tristete ca si in sufletul meu, mai ales ca il cunosc din anul 1970 cind l-am intilnit ptr. prima oara la un eveniment al bunici mele cu care dumnealui avea o relatie speciala cu ea cit si cu intreaga famile (Mihailescu ).Cred ca pot spune ca numai destinul a facut ca anul trecut cind am venit in tara ptr. ca sunt plecat din 1992 sa-l pot intilni la cimitirul Armenesc cind am venit sa aprind o luminare membrilor familei mele , realizind astazi ca a fost ptr. ultima oara cind am putut sa-i mai string mina si sa ne imbratisem.
    A fost un om DEOSEBIT care nu v-a fi uitat NICIODATA.