Mcrtici Baghdasarian

EUROVISION 2015 / Tinerii armeni din România : “Să construim poduri”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

10346000_348572215290224_3189917708450535245_n
Influența melodiei lui Guy Sebastian, reprezentantul Australiei la Eurovision din acest an a ajuns până în Bucuresti. Tinerii armeni din România au scos un clip în care sunt montate filmări din diferite tabere, evenimente culturale, festivaluri si petreceri la care au participat tinerii  din comunitate. Videoclipul a devenit viral pe internet mai ales în randul fanilor Eurovision. Mai multe site-uri din Europa si Armenia au postat acest videoclip spunând că:

” Acest videoclip, în opinia mea, este ceea ce ar trebui sa fie spiritul eurovision: să petreci timpul într-un mod plăcut cu prietenii tai, indiferent de cine esti, de ce etnie apartii sau în ce tara traiesti. Felicitari prieteni, podurile voastre sunt foarte bine construite”.

Norman Burdon (Canada) – editor Oikotimes

Sloganul acestui an la Eurovision este “să construim poduri” iar aceasta semnifică unitate și apropierea oamenilor indiferent de țara în care locuiesc.
In acest video tinerii armeni sărbatoresc prietenia cu entuziasm iar câtiva dintre ei ne-au împartasit câteva idei:

 

Miko: “pentru mine prietenia este un lucru foarte important si definitoriu, sunt mândru si bucuros să-i am aproape iar fericirea se poate vedea in clipul realizat”.

Maririta: “sunt fericită să am prieteni din comunitatea din care fac parte; cu ei îmi petrec o mare parte din timp, împreună lucram la diferite proiecte culturale prin care dorim sa  transmitem traditiile mai departe”.