Mihai Stepan Cazazian

1 IUNIE LA CONSTANŢA

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

A devenit deja o tradiţie la Constanţa  ca de 1 Iunie sa-i sarbatorim pe copiii noştri. Şi ne place să credem că am reuşit şi de această dată. Reţeta noastră a fost foarte simplă:  un loc de joaca bine dotat cu jocuri si jucarii pentru toate varstele şi 25 de copii gălăgioşi, dornici să se joace şi să se bucure de această zi.

          Desigur, la buna dispoziţie a copiilor au contribuit şi un clovn, un magician, o fântână de ciocolată, un concurs de karaoke, altul de spart baloane, precum şi alte surprize din partea organizatorilor.

Cele trei ore au trecut aproape fără să simţim, mai ales că şi noi, cei mari, ne-am lasat antrenaţi de veselia şi inocenţa lor. La final, odată cu poza de grup şi cu tăierea tortului, ne-am promis unii altora, că anul care vine, distracţia va fi şi mai mare.    Rămâne acum în sarcina noastra, a adulţilor, să onorăm aceasta promisiune.

Ne place să credem că mica noastră investiţie în amintirile celor mici, prin simpla prezenţă la un astfel de eveniment armenesc, va fi rememorată peste ani, copiilor de mâine…

Sergiu & Iris Sarchizian